Live

ZU IS YOU

Radio ZU își păstrează prima poziție în topul preferințelor ascultătorilor din București

Radio ZU își păstrează prima poziție în topul preferințelor ascultătorilor din București
Radio ZU, post de radio care aparține grupului Intact Media Group, rămâne în topul preferințelor ascultătorilor. 
 
Cel mai recent studiu de audiență radio reconfirmă poziția de lider a Radio ZU în ceea ce privește alegerea ascultătorilor din București. Datele prezentate mai jos au ca sursă Studiul de Audiență Radio realizat între 07 ianuarie 2019 – 21 aprilie 2019 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH SRL. 
 
Radio ZU este în continuare cel mai iubit post de radio din București, ocupând prima poziție cu un total în creștere de 269 500 de ascultatori zilnic.
 
La nivel național și urban, situația se prezintă astfel:
La nivel urban, Radio ZU ocupă a doua poziție in topul radiourilor. Nu mai puțin de 1 280 200 ascultători sunt pe frecvența ZU zi de zi. Cota de piață raportată la totalul populației este în creștere și ajunge la 9,9%.
La nivel național, Radio ZU ocupă locul 2 cu o cotă de piață de 8,9% și un total în creștere de 1 942 700 ascultători.
 
Orașul Faptelor Bune 2018 și Forza ZU 2019
 
Pentru că ascultătorii sunt de premiat pentru aceste rezultate excepționale, echipa Radio ZU le oferă în fiecare an două evenimente de amploare, special create pentru ei.  Orașul Faptelor Bune 2018 a fost și de această dată locul care a adus aproape lacrimile de tristețe și lacrimile de fericire. Orașul Faptelor Bune 2018 a adus zâmbetul pe chipul a sute de oameni ale căror povești au trecut pragul casei de sticlă de la Universitate. Fiecare cu povestea lui, fiecare cu suferința lui, fiecare cu nevoia lui, fiecare ascultat de cei 7 DJ-i care-și dedică ascultătorilor ZU, an de an, săptămâna de dinainte de Crăciun într-un maraton de fapte bune. 
 
În plus, pe 25 mai, toată echipa Radio ZU se mută la Galați. Aici are loc anul acesta Forza ZU, cel mai mare concert din România. 
 
„Unim o țară pentru a noua oară. Salvează-ți data: 25 mai! Salvează locul: Stadionul Dunărea, Galați. Împreună facem cel mai mare concert din România - #ForzaZU!”, declară reprezentanții Radio ZU. 
 
Așa cum s-a întâmplat la fiecare ediție Forza ZU, în cei 9 ani de existență a fenomenului, cel mai mare concert din România va fi transmis în direct pe Radio ZU, RadioZU.ro, pagina de Facebook Radio ZU, contul de YouTube Radio ZU și pe ZU TV. 
 
De reținut că accesul pe stadionul Dunărea din Galați, acolo unde va avea loc concertul, va fi liber, în limita locurilor disponibile. 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate