Live

ZU IS YOU

Forza ZU 2019: Lora și-a anunțat prezența la cel mai mare concert din România

Forza ZU 2019: Lora și-a anunțat prezența la cel mai mare concert din România
Mai sunt 4 zile până la Forza ZU 2019, iar Leapșa continuă. Astăzi Lora a fost live în Morning ZU, a preluat Leapșa de la Mira și a dat-o mai departe trupei Holograf. 
 
Lora ne-a cântat live ”Îmi cer iertare”, o piesă de-o sinceritate debordantă, un cumul de sentimente transmise perfect de artistă.
Și, pentru că fără Leapșă nu se poate, vorbeam mai devreme că Lora le-a pasat-o astăzi băieților de la Holograf. „Este o onoare pentru mine să invit la Forza ZU trupa Holograf!”, a anunat artista înainte să cânte piesa „Ochii tăi”.
 
Ascult-o live!

 


Unim o țară pentru a noua oară. Salvează-ți data: 25 mai! Salvează locul: Stadionul Dunărea, Galați. Împreună facem cel mai mare concert din România - Forza ZU.
Așa cum am făcut de fiecare dată în ultimii 8 ani, vom transmite Forza ZU în direct pe Radio ZU, RadioZU.ro, pagina de Facebook Radio ZU, contul de YouTube Radio ZU și pe ZU TV. Accesul pe stadio va fi liber, în limita locurilor disponibile.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate