Live

ZU IS YOU

Mira, ne vedem la Forza ZU 2019!

Mira, ne vedem la Forza ZU 2019!
A primit Leapșa Forza ZU de la Mario Fresh și a venit în Morning ZU să o dea mai departe. Mira este LIVE cu Buzdu și Morar și îți face ZUper invitația: „Vino și TU pe 25 mai la Galați, la Forza ZU!”. 
Artista cântă varianta originală a piesei „Cum de te lasă” și aruncă leapșa mai departe către Lora.
 
 
 
5 zile... Atât mai avem până în momentul în care vom apăsa PLAY pentru cel mai mare concert din România. Forza ZU 2019, pe 25 mai, pe stadionul Dunărea,  Galați.
Așa cum am făcut de fiecare dată în ultimii 8 ani, vom transmite Forza ZU în direct pe Radio ZU, RadioZU.ro, pagina de Facebook Radio ZU, contul de YouTube Radio ZU și pe ZU TV. Accesul pe stadio va fi liber, în limita locurilor disponibile.
 
Unim o țară pentru a noua oară. Salvează-ți data: 25 mai! Salvează locul: Stadionul Dunărea, Galați. Împreună facem cel mai mare concert din România - ForzaZU.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate