Live

ZU IS YOU

Ediție aniversară #ForzaZU cu #MuzicaAia

Ediție aniversară #ForzaZU cu #MuzicaAia
Sute de hituri au fost cântate la cea mai mare sărbătoare a muzicii românești și zeci de români au trăit live fenomenul #ForzaZU.
 
Din păcate, anul acesta, a 10-a ediție a concertului Forza ZU s-a anulat din considerente de precauție privind răspândirea infecției virale generate de Coronavirus (Covid-19). Cel mai mare concert din România era programat să aibă loc în luna mai 2020.
 
„Emoțional, a fost o decizie foarte grea de a anula ediția aniversară Forza ZU. Dar, rațional, cred că e decizia corectă. Forza ZU a devenit cel mai mare concert din România și, chiar la edițiile la care am avut peste 100.000 de spectatori, am pus siguranța oamenilor mai presus de numărul lor. La Constanța, acum 3 ani, am întrerupt concertul în timpul unei furtuni, reușind să evacuăm o plajă cu 80.000 de oameni, fără nicio victimă. Forza ZU 2020, programată în mai, nu va avea loc. Iar hotărârea aceasta nu are legătură cu panica sau frica, ține de responsabilitate și de prudență. Mergem înainte, cu calm, și vă promitem că scena Forza ZU se va ridica pentru a zecea ediție, cu siguranță, atunci când vom ști că toți oamenii vor fi în siguranță” a declarat Mihai Morar.
 
Forza ZU nu se termină nici măcar atunci când ia sfârșit. Forza ZU merge mai departe. 
 
Astăzi s-a împlinit un an de când Forza România a scris istorie pe stadionul Dunărea din Galați.
 
Mihai Morar: „AM MURIT ȘI AM ÎNVIAT! FORZA ZU a umplut un stadion, forța naturii l-a golit printr-o furtună îngrozitoare. Și FORZA ZU l-a umplut din nou. Ne-ați lăsat fără cuvinte. Furtuna e un fenomen natural. FORZA ZU, am aflat azi, e un fenomen supranatural. Vă mulțumim. Sunteți toți în inima noastră”! 
Aceasta este afirmația care comprimă exact ceea ce s-a întâmplat la Forza ZU 2019. 
 
În #MorningZU, Buzdu, Emma și Morar au retrăit ZUper clipele de la #ForzaZU 2019 și au dat party cu #MuzicaAia. 

„Poți trăi din amintiri, dar e mai fain să-ți amintești de trăiri”, a mărturisit DJ Mori.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate