Live

ZU IS YOU

Radio ZU e lovestation. Câștigă noul PlayStation!

Radio ZU e lovestation. Câștigă noul PlayStation!
În prag de Valentine's Day, Radio ZU se transformă în love station. Îți dăm ocazia să câștigi unul dintre cele mai dorite gadget-uri ale momentului: noul PlayStation.

Uite care-i joaca! Vineri, 12 februarie, la Morning ZU, vrem să strângem 10000 de „TE IUBESC” pe contul nostru de Instagram. De aceea, dacă nu ai dat deja follow la @radiozuoficial, atunci să știi că acum e momentul!

Premiul: Consola PlayStation 5, PS5 16GB RAM, hard disk de 825GB SSD, 100-240V, Standard Disc Game Version Alb. Mai multe informații găsești aici.

Urmărește-ne, ascultă matinalul cu Buzdu și Morar ca să prinzi semnalul de concurs și poți să câștigi noul PlayStation 5. De la Radio ZU și Quickmobile.ro.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate