Live

ZU IS YOU

Hitul „Head Shoulders Knees & Toes” devine nr. 1 în top Most Wanted

Hitul „Head Shoulders Knees & Toes” devine nr. 1 în top Most Wanted
Hitul „Head Shoulders Knees & Toes” este în mod oficial cea mai tare piesă care se aude la Radio ZU în acest moment. Cântecul semnat de Ofenbach, Quarterhead și Norma Jean Martine a fost lansat în august 2020. Încet, dar sigur, a urcat poziție după poziție până când a ajuns pe primul loc în top în Most Wanted.



Cei 3 artiști au preluat conducerea de la 24kGoldn și Iann Dior, care s-au bucurat timp de 3 săptămâni consecutive de prima poziție în clasament cu hitul „Mood”. Acesta a coborât între timp pe locul 3.

Mai jos îți arătăm care sunt cele mai tari 10 piese din ediția actuală de Most Wanted. Poți să vezi clasamentul complet (40 de piese) și să votezi hiturile care îți plac pentru următoarea emisiune aici: radiozu.ro/mostwanted.

TOP 10 ZU MOST WANTED:
10. Spike - Paparude
09. Mario Fresh x Andra - Brațe străine
08. Joel Corry x MNEK - Head & Heart
07. Carla's Dreams - Scara 2, etajul 7
06. Delia ft. Nane - Cum era
05. Carla Morrison - Disfruto (Audioiko Remix)
04. Lewis Capaldi - Before You Go
03. 24kGoldn ft. Iann Dior - Mood
02. Jason Derulo - Take You Dancing
01. Ofenbach & Quarterhead ft. Norma Jean Martine - Head Shoulders Knees & Toes

START VOT!

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare duminică de la ora 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate