Live

ZU IS YOU

PREMIERĂ | Surorile Osoianu, Lupii lui Calancea și Guz și-au unit vocile la Marea Unire ZU 2022

PREMIERĂ | Surorile Osoianu, Lupii lui Calancea și Guz și-au unit vocile la Marea Unire ZU 2022

La mulți ani, români faini! Azi, avem liber la distracția care a devenit tradiție: Marea Unire ZU.

 
Fie că lucrezi sau ai liber, noi te așteptăm pe frecvențele Radio ZU să te bucuri de parada muzicii românești, toată ziua.
 
Când artiștii din generația veche își unesc vocile cu artiștii din generația nouă, iese un spectacol de zile mari la Radio ZU.
 
Surorile Osoianu, Lupii lui Calancea și Guz au cântat LIVE la Morning ZU acele piese care păstrează bucuria de a fi român, de a te plimba pe plaiurile românești, de a vorbi și de a simți în limba română: „Purtata fetelor de la Căpâlna”, „Ceașca cu vin”, „Inimă sălbatică”, „Paparuda”.
 
România, acestă cântare e pentru tine! La mulți ani! 

Stai cu ochii și cu urechile pe Radio ZU (On AirVisual RadioInstagramFacebookYouTubeTikTok) și pe ZU TV. 


Surorile Osoianu, Lupii lui Calancea, Guz, Damian Drăghici, Matteo și Andrei Bănuță, Smiley și Răzvan Fodor, Mandinga, Connect-R și Johny Romano, Olguța Berbec, Taraful Cleante și Diana Matei își unesc vocile la Marea Unire ZU 2022. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate