Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2022 | Smiley și Răzvan Fodor cântă împreună pentru prima dată

 Marea Unire ZU 2022 | Smiley și Răzvan Fodor cântă împreună pentru prima dată

Marea Unire ZU unește muzica românească din toate timpurile. Dar unește și artiști care nu au mai cântat niciodată împreună.


Smiley și Răzvan Fodor s-au unit pentru prima dată și au cântat LIVE la Mare Unire ZU hitul „Îți mai aduci aminte”. O piesă lansată în 2001 de trupa Krypton, din care a făcut parte și Răzvan Fodor.

„Îți mai aduci aminte” ce făceai acum 21 de ani când aceasta piesă făcea furori? Păstrează-ți amintirile în minte și unește-le cu acest moment unic de la Marea Unire ZU 2022. Ce unește ZU nu dezbină nimeni! 

Smiley și Răzvan Fodor continuă parada muzicii românești LIVE la Radio ZU, cu această cântare în premieră.

La mulți ani, români faini!

Stai cu ochii și cu urechile pe Radio ZU (On AirVisual RadioInstagramFacebookYouTubeTikTok) și pe ZU TV. 



Surorile Osoianu, Lupii lui Calancea, Guz, Damian Drăghici, Matteo și Andrei Bănuță, Smiley și Răzvan Fodor, Mandinga, Connect-R și Johny Romano, Olguța Berbec, Taraful Cleante și Diana Matei își unesc vocile la Marea Unire ZU 2022. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate