Live

NOUTĂȚI

Interviu cu Nicole Cherry & Tata Vlad: Cine sunt Anca și Cori din piesa „Nu mai consum”

Interviu cu Nicole Cherry & Tata Vlad: Cine sunt Anca și Cori din piesa „Nu mai consum”

Nicole Cherry și Tata Vlad au venit azi la Morning ZU și au cântat pentru prima dată LIVE la un radio noua lor piesă - „Nu mai consum”.


Artiștii le-au spus matinalilor ZU că piesa e povestea unei relații toxice în care, din păcate, se regăsesc tot mai multe persoane. E o piesă puternică, în care ea simte că s-a dedicat în totalitate și că relația lor s-a consumat, iar el o învinovățește pentru dramă.

Versurile cântate de Tata Vlad sunt scrise de el, așa că matinalii au fost curioși să știe cine sunt Anca și Cori din acestă parte a piesei: „Anca și Cori au fost de-acord că exagerezi  / Toate prietenele îți spun sa te calmezi”. Răspunsul: 

„Am tot fost întrebat cine sunt Anca și Cori. Sunt două fete, personajele, prietenele lui Nicole din piesă.”, a răspuns Tata Vlad.

„Aici trebuie să recunosc că Tata Vlad m-a întrebat: «Auzi, dar care sunt prietenele tale cele mai bune?». Am o listă prea lungă de prietene bune. Și atunci a zis că o să pună alte nume.”, a adăugat Nicole.


Tata Vlad ne-a mai spus și despre următoarele piese noi de la B.U.G. Mafia. Urmărește interviul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate