Live

ZU IS YOU

Premieră LIVE: Trupa ASIA s-a reunit și a adus nostalgia la Marea Iubire ZU

Premieră LIVE: Trupa ASIA s-a reunit și a adus nostalgia la Marea Iubire ZU

A.S.I.A, trupa care  a cucerit inima a mii de fani, a venit la Marea Iubire ZU să ne reamintească de cei mai frumoși ani.


Ultimul moment de la Marea Iubire ZU 2023 se lasă cu multă nostalgie. Trupa A.S.I.A s-a reunit în studioul Radio ZU și ne-a transmis multe emoții, cu fiecare hit: „Dă-mi nopțile înapoi”, „Sună periculos”, „Garsoniera ta”, „Inima mea”.

Câți dintre noi am fredonat „Dă-mi nopțile înapoi” sau am dansat pe „Garsoniera ta”? Atâtea amintiri, atâtea iubiri, toate adunate în acest moment LIVE la Radio ZU.

Pe pagina de YouTube Radio ZU găsești toate momentele de la Marea Iubire ZU 2023. Până la Marea Iubire ZU de anul viitor, continuați să iubiți, indiferent de zi, de vreme sau probleme.  

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate