Live

ZU IS YOU

Marea Iubire ZU 2023: Test de sinceritate cu Raluka

Marea Iubire ZU 2023: Test de sinceritate cu Raluka

Marea Iubire ZU este felul nostru de a sărbători dragostea. Raluka și Proiectul Balkanic se numără printre artiștii care au cântat LIVE la Radio ZU și ne-au făcut inima să bată în ritmul iubirii.



În perioada 14-17 februarie, am avut plăcerea de a-i avea în studio pe Feli, Carla’s Dreams și Nicole Cherry, Alina Eremia, Raluka și Proiectul Balkanic și trupa A.S.I.A. 
Raluka și Proiectul Balkanic ne-au oferit un moment de muzică live, cu piese din repertoriul Mariei Tănase și al Corinei Chiriac.

La invitația lui Mihai Morar, Raluka a răspuns celor 10 întrebări despre acceptare și iubire. Feli a fost și ea supusă unui test de sinceritate, în ziua de Valentine's Day.
Cine este omul – Raluka, ce acceptă în viață, ce iubește cel mai mult sau la ce nu ar renunța niciodată? Dă play dacă vrei să o cunoști mai bine pe Raluka!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate