Live

ZU IS YOU

Premieră la ZU: Delia și Oana Matache cântă live „Jimmy Samurai”, prima piesă lansată împreună

Premieră la ZU: Delia și Oana Matache cântă live „Jimmy Samurai”, prima piesă lansată împreună

Pentru prima dată la un post de radio, Delia și Oana Matache cântă prima piesă lansată împreună: „Jimmy Samurai”.


De curând, Delia a lansat albumul „Flex”, o incursiune de 13 piese în universul complex al artistei, care cuprinde mai multe colaborări, printre care și cea cu sora ei – „Jimmy Samurai”, o colaborare specială, pe care Delia a anunțat-o în urmă cu câteva luni, în exclusivitate, la Morning ZU.

„Suntem în premieră cu Jimmy Samurai, aici; nu s-a mai cântat nicăieri.Videoclipul e hardcore, dar simpatic. Piesa face parte din albumul Flex pe care îl lansez pe 21 noiembrie, la Mina Museum. Albumul va fi disponibil și în varianta vinyl.”, a spus Delia la Morning ZU.

Delia ne-a povestit și despre aventura vieții ei în Himalaya, alături de soțul ei: „Ieri dimineață m-am întors. Am urcat până la Everest Base Camp, am dormit în tea houses, la – 20 de grade seara. În fiecare an îmi propun să urc cât mai sus, până ajung în vârf.”

Poți să urmărești toată discuția, aici:
Iar aici poți asculta piesa „Jimmy Samurai”, cântată live de Delia și Oana Matache, în premieră la ZU. Ești gata să te flexezi cu Delia, Oana Matache și „Jimmy Samurai”? Play!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate