Live

ZU IS YOU

Fain & Simplu x Cluj-Napoca

Fain & Simplu x Cluj-Napoca

Mihai Morar te invită la o nouă conferință Fain & Simplu, la Cluj-Napoca! Pe 26 noiembrie, ești așteptat la Cinema „Florin Piersic” pentru o întâlnire cu unul dintre cei mai cunoscuți psihoterapeuți din lume: Dr. Menis Yousry.
 

 
La câteva zile după lansarea cărții „Adevărul ascuns în tine”, alături de Dr. Menis Yousry, Mihai Morar te invită să participi la o întâlnire care va schimba ceva în profunzimea ta. Îți mărturisim: nu va fi o conferință obișnuită! Pentru că "Adevărul ascuns în tine" nu este o carte obișnuită. 
 
Va fi o conversație la finalul căreia tu vei deveni maestrul propriei vieți. Vei învăța să citești mesajul pe care îl poartă cele mai copleșitoare experiențe și trăiri. Vei învăța cum să conversezi cu emoțiile, rănile și umbrele tale, singurele capabile să te conducă spre lumină și putere interioară. Vom îmbrățișa adevăruri dureroase, însă vom face cunoștință cu unica șansă de a fi autentici și de a avea conexiuni reale cu noi și cei din jurul nostru. Această întâlnire te va ajuta să pornești pe Drumul Tău cu înțelepciune și curaj, condus de doi prieteni care și-au transformat vulnerabilitățile într-o cale de a afla adevărul ascuns în ei.

Invitatul lui Mihai Morar, Dr. Menis Yousry, are o experiență de peste 35 de ani de ani ca terapeut și a susținut peste 2000 de seminare terapeutice în toate colțurile lumii. Cuvintele dr. Menis Yousry sunt transformatoare pentru că reușesc să ajungă la rădăcina problemelor cu care se confruntă omul contemporan.

Pe 26 noiembrie, te așteptăm la Cinema „Florin Piersic” din Cluj. Îți poți rezerva locul tău aici: https://bilete.fainsisimplu.ro/
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate