Live

ZU IS YOU

PREMIERĂ: Delia – „Între Noi”, LIVE la #MorningZU

PREMIERĂ: Delia – „Între Noi”, LIVE la #MorningZU
Delia a cântat în PREMIERĂ la Morning ZU noua ei piesă: „Între Noi”. 
 
Linia melodică și versurile piesei „Între Noi” sunt compuse de artistă. Delia ne transmite prin această piesă să ne lăsăm purtați de ceea ce simțim, așa cum spun și versurile: „Lasă-ți inima deschisă; dragostea nu e un ideal, e ceva normal”.
 
Îmbrăcată într-un tricou cu tull ZUperb, Delia ne-a transmis o emoție sinceră prin live session-ul din Morning ZU și a lăsat „Între Noi” doar muzica. Mai mult de atât, am avut timp să vorbim și despre fericire. Așa am aflat ce lucruri o fac pe Delia fericită.
 
„Scopul e să fii fericit. Trei lucuri care mă fac pe mine fericită sunt: plimbările în aer liber, să iubesc și să mă bucur de iubirea pe care o primesc și să mănânc.”
 
Dacă mâncarea o face fericită, asta i-am adus: un platou cu prăjituri. În schimb, ea ne-a adus ceva și mai dulce, o cântare live pe care ți-o lăsăm mai jos. Enjoy it!

Delia - Între Noi (Live la Radio ZU - RAW Audio)
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate