Live

ZU IS YOU

#MareaUnireZU 2021: România, ești gata de cântare?

#MareaUnireZU 2021: România, ești gata de cântare?
Este oficial! Marea Unire ZU, eveniment devenit deja tradiție în preajma zilei de 1 Decembrie, se întâmplă și în 2021. De 11 ani, „ce unește ZU, nu dezbină nimeni!”. 

Artiștii din generația veche își unesc vocile cu artiștii din generația nouă pentru un spectacol de zile mari la ZU. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma vor avea invitați artiști de  care au pregătit show-uri inedite și memorabile.
 
Andra, Carla's Dreams, Delia și Gina Matache (mama artistei), The Motans, EMAA și Olivia Addams, DJ Project și Adela Popescu, Loredana Groza, Ioana Ignat, Damian & Brothers și Theo Rose, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor sunt artiștii care se vor auzi de 1 Decembrie pe toate frecvențele Radio ZU.

„Deja știți că pe 1 Decembrie dăm drumul la muzica românească, dăm drumul la artiștii români la Radio ZU și pe ZU TV. Dăm drumul la Marea Unire ZU, cea mai mare de până acum! ”, a anunțat Mihai Morar în Morning ZU. 
 
Așadar, miercuri, 1 Decembrie, de Ziua României, suntem gata să scriem din nou istorie! Fii martor la MAREA UNIRE ZU! Ai dat join? Ne vedem și ne auzim pe Radio ZU (On Air, Visual Radio, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok) și pe ZU TV!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate