Live

ZU IS YOU

Johny Romano a cântat LIVE „Na Janau” împreună cu matinalii ZU

Johny Romano a cântat LIVE „Na Janau” împreună cu matinalii ZU
Johny Romano a venit azi la Morning ZU și a cântat LIVE piesa „Na Janau” cu matinalii ZU și cu Vlad Drăgulin aka Șeptaru'. 
 
Cântărețul Johny Romano a reușit să își facă loc în trending-ul de pe YouTube și TikTok cu piesa „Na Janau”. În câteva zile, piesa a strâns mii de aprecieri și vizualizări. Și de aici începe călătoria muzicală a lui Johny Romano! 
 
Cântărețul ne-a spus că versurile piesei le-a scris pe loc și că nu se aștepta la acest succes. Matinalii au fost curioși să știe ce gen muzical are piesa. Johny Romano le-a spus că nu e o combinație de muzică lăutărească, trap și rap.
 
„Nu e trapanea, e muzică țigănească alternativă”, le-a spus Johny Romano în glumă.
 
Am povestit cu tânărul talentat și despre viața lui personală. Acesta ne-a spus că a lucrat în IT pentru companii mari, a învățat limba engleză acasă și că zona de unde vine, cartierul Ferentari, nu l-a împiedicat niciodată să-și urmeze visurile și să muncească din greu pentru ele. E un exemplu de ambiție și perseverență pentru cei care au primit subiecte grele la examenul vieții. 

Johny Romano - „Na Janau”, LIVE la Morning ZU
 

Dacă ai ratat momentul din Morning ZU, ți-l lăsăm și aici. Bucură-te de muzică și distribuie-l cu cei apropiați dacă ți-a plăcut. Hit play! 


 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate