Live

ZU IS YOU

Podcast #FainSiSimplu: Cum se va termina războiul din Ucraina?

Podcast #FainSiSimplu: Cum se va termina războiul din Ucraina?

Războiul din Ucraina este subiectul care stă pe buzele tuturor. Sunt deja 6 zile de când lumea a luat o altă întorsătură. „Cum și când se va termina războiul din Ucraina?” este întrebarea la care căutăm un răspuns.


Aseară, subiectul numărul 1 al planetei a fost la Fain & Simplu. Din studio, Mihai Morar a intrat LIVE cu doi reporteri de pe frontul din Ucraina.
Laurențiu Rădulescu și Cristi Popovici, doi corespondenți de război, au relatat evenimentele de la fața locului și ne-au arătat live ce se întâmplă și ce se simte atunci când libertatea își schimbă sensul.

Cei doi jurnaliști au vorbit despre asaltul armatelor rusești asupra principalelor orașe ucrainene si drama prin care trec milioane de civili. 
Am fost martori ai momentului în care polițiștii l-au încercuit cu mitraliere și l-au percheziționat pe Cristi Popovici. Câteva minute care ne-au arătat că singurul secret al existenței este să nu-ți fie teamă. Două ore live din Ucraina care ne-au făcut să înțelegem momentul istoric pe care îl trăim. 
 
„Urmăriți acest podcast live cu doi reporteri de pe frontul din Ucraina ca să vedeți de ce nu ar trebui să luăm libertatea de-a gata!", transmite Mihai Morar.
 



Vezi și:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate