Live

NOUTĂȚI

Mesaj de recunoștință al lui Zelenski pentru România

Mesaj de recunoștință al lui Zelenski pentru România

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis azi un mesaj de recunoștință pentru România, pentru tot ajutorul acordat și mai ales pentru că am susținut aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană.  
 

„Sunt recunoscător României pentru contribuția sa semnificativă la capacitățile de apărare ale țării noastre. Îi sunt recunoscător lui Klaus Iohannis pentru sprijinirea aderării Ucrainei la Uniunea Europeană. Simțim sprijinul politic și de apărare al partenerilor noștri.”, a transmis Zelenski pe Twitter. 


 Zelenski a trecut de la rolul de comediant, la cel de președinte și apoi la statutul de erou. Liderul ucrainean este considerat un adevărat erou, atât în Ucraina, cât și în alte țări europene. E un adevărat exemplu și e extrem de apreciat pentru curajul de a rămâne pe străzile Kievului, să lupte și să motiveze armata.

Orașul Faptelor Bune: Români pentru ucraineni
 
Împreună suntem uniți pentru Ucraina și ajutăm oamenii care au nevoie, prin Orașul Faptelor Bune, unde unim români pentru ucraineni. Găsești informații aici: radiozu.ro/stiri/zu-is-you/orasul-faptelor-bune-romani-pentru-ucraineni-5335
 


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate