Live

ZU IS YOU

„Străzile din București” „cântate” în PREMIERĂ la ZU!

„Străzile din București” „cântate” în PREMIERĂ la ZU!
La mai puțin de 24 de ore de la lansare, piesa „Străzile din București” a ajuns melodie pe locul 1 în topul pieselor trending Youtube. „Este una dintre cele mai simple și drăguțe melodii din cele care s-au lansat în ultima vreme în România”, spunea Mihai Morar în ziua în care a difuzat pentru prima dată această piesă.
Astăzi, Florian Rus și Mira, artiștii „vinovați” pentru această simplitate, au cântat-o în PREMIERĂ în Morning ZU.

„Nu știu dacă v-ați întrebat vreodată câte povești de dragoste au început pe străzile orașelor; câte săruturi, îmbrățișări, priviri, zâmbete, câte suspine. Câte «te iubesc» , «să nu mă uiți» sau «adio…» s-au auzit pe străzile pe care ne plimbam. Câte nopți albe de vară în doi, de mână. Câte locuri pe care nu le mai poți privi fără un nod în gât, fără flashback-uri când închizi ochii. Noua mea piesă e despre «Străzile din București» și despre toate poveștile de dragoste la care au fost ele martore. Mă bucur că MIRA a acceptat să spunem povestea asta împreună. Și poate, cine știe, îți amintim și ție de cineva” , spune Florian Rus.
 
„Cred că «Străzile din București» este una dintre piesele mele preferate. Mă bucur din suflet că am ocazia să o cânt alături de Florian, care este un om foarte talentat. Piesa e plină de emoție și cred că se vor regăsi mulți oameni în ea”, mărturisește MIRA.

Ascultă „Străzile din București” „cântate” în PREMIERĂ la ZU!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate