Live

ZU IS YOU

Peste 1.000.000 de euro donați în 7 zile de Orașul Faptelor Bune, ediția 2023. România, mulțumim că faci rai din ce dai!

Peste 1.000.000 de euro donați în 7 zile de Orașul Faptelor Bune, ediția 2023. România, mulțumim că faci rai din ce dai!

Orașul Faptelor Bune, ediția 2023, a ajuns la final. Suntem Omenia și am scris cea mai frumoasă poveste de Crăciun pentru fiecare om bun.


Un radio. 7 zile. 8 DJi ZU închiși într-o casă de sticlă. Sute de fapte bune. Emoții, zâmbete și lacrimi. Inimi unite și visuri împlinite. Asta a însemnat Orașul Faptelor Bune, ediția 2023.

Timp de o săptămână, în perioada 16 - 22 decembrie, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Cuza, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides, Emma și Tea Teodorescu au fost cetățeni ai Orașului Faptelor Bune. Misiunea lor a fost să aducă mai multă fericire în sufletele oamenilor aflați în nevoie. Și au reușit, cu ajutorul vostru.

Echipa Radio ZU, împreună cu voi, a strâns în acest an cea mai mare sumă din istoria Orașului Faptelor Bune: 1.041.566, 74 Euro

 


Anul acesta, urna din Casa Radio ZU a fost dedicată micuțelor Lia și Maria și tânărului Alex. Cele trei povești au avut nevoie de sume importante de bani pentru a acoperi cheltuielile necesare tratamentelor medicale efectuate în străinătate.
 
Pentru Lia s-au strâns toți banii necesari, 40.000 de euro, iar pentru micuța Maria erau deja în conturile Fundației Mereu Aproape până la momentul ieșirii din casă 175.016 euro. Pentru Alex, la momentul ieșirii din Casa Radio ZU erau promiși telefonic 328.256 EURO, din care 138.721,07 euro se regăseau deja în conturile Fundației Mereu Aproape la încheierea campaniei.
 
În plus, cei 8 DJi au intrat în direct, pe radio, cu zeci de persoane aflate în nevoie, pe care Îngerii din #OrasulFaptelorBune i-au ajutat. Pe lângă ajutorul financiar oferit oamenilor aflați în nevoie, s-a oferit și ajutor constând în: telefoane mobile, materiale de construcție, haine, hrană, îmbrăcăminte și încălțăminte.

România, ne-ai suprins!
Vă mulțumim și vă iubim!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate