Live

ZU IS YOU

AFTERMOVIE | Orașul Faptelor Bune 2023. Peste un milion de euro în 7 zile. O țară întreagă pe care binele o leagă

AFTERMOVIE | Orașul Faptelor Bune 2023. Peste un milion de euro în 7 zile. O țară întreagă pe care binele o leagă

Peste 1.000.000 euro strânși în Orașul Faptelor Bune, ediția 2023. Radio ZU mulțumește donatorilor de pretutindeni pentru acest RECORD ABSOLUT.

 

„Îngerii” din Orașul Faptelor Bune s-au întrecut pe ei în această ediție, a 9-a, a celei mai frumoase campanii de radio care se desfășoară an de an, cu o săptămână înainte de Crăciun.

După 7 zile petrecute în casa de sticlă Radio ZU, după valuri de emoții, furtuni de lacrimi, rugi în genunchi, colinde, recunoștință, speranță, dorință, cei 8 DJi Radio ZU au raportat la ieșirea din casă un record absolut înregistrat anul acesta. Peste 1.000.000 de euro „contabilizați” înainte de ultimul ON AIR din această ediție Orașul Faptelor Bune, mai exact 1.041.566,74 euro.

„ÎN GENUNCHI VĂ MULȚUMIM! Peste 1 MILION DE EURO donați în 7 zile de Orașul Faptelor Bune. Este recordul tuturor edițiilor de până acum! Vă mulțumim pentru inimi! Ne rugăm pentru fiecare copil, adult, bunic pe care l-ați ajutat în #OFB2023! Sărbători fericite! Plecăm acasă, dar Oradea rămâne în  inima noastră! Și nu uitați: Binele e bine!”, a declarat Mihai Morar la ieșirea din Casa Radio ZU, montată și anul acesta în inima Târgului de Crăciun din Oradea.

Românii s-au întrecut pe sine, oamenii au înțeles că de BINE este nevoie MEREU.

BINELE E BINE! Am strâns peste 1 MILION de euro. Suntem bucuroși pentru cei pe care i-am ajutat și triști pentru cei pe care n-am apucat să-i găzduim în Orașul Faptelor Bune. Mulțumim, Oradea, mulțumim România! Să ne rugăm pentru cei mai triști ca noi și să mulțumim lui Dumnezeu pentru că noi ceilalți încă suntem bine. Niciodată nu știm ce ne rezervă viața! Să fim buni pe cât stă în puterea noastră! Vă iubim!”, a declarat și Daniel Buzdugan.

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Cuza, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides, Emma și Tea Teodorescu au fost cetățeni ai Orașului Faptelor Bune. Misiunea lor a fost să aducă mai multă fericire în sufletele oamenilor aflați în nevoie. Și au reușit, cu ajutorul românilor pentru care OMENIA și EMPATIA aduc BUCURIA.
 
Asta e poza cu cea mai fericită echipă de radio, pentru că împreună am făcut primul milion. Așa s-a încheiat ORAȘUL FAPTELOR BUNE 2023. MULȚUMIIIIIM DIN ❤️” a scris Răzvan Popescu în dreptul pozei care-i surprinde pe toți DJii Radio ZU, la ieșirea din casă, pe scena montată în Târgul de Crăciun din Oradea, atunci când, conform tradiției, se întâmplă „darea de seamă”, adică, anunțarea bilanțului parțial al campaniei Orașul Faptelor Bune.
 
Anul acesta, urna din Casa Radio ZU a fost dedicată micuțelor Lia și Maria și tânărului Alex. Cele trei povești au avut nevoie de sume importante de bani pentru a acoperi cheltuielile necesare tratamentelor medicale efectuate în străinătate.
 
Am plecat, am terminat. Record... am strâns într-un sezon, într-o ediție, într-o ediție de Orașul Faptelor Bune peste 1 milion de Euro. Bravo, vouă! Bravo, multora! Și, după și după Bravo, nouă tuturor! Bravo, echipă! Sunteți șmecheri, tari rău de tot!”, a exclamat noaptea târziu, Cuza.
 
Pentru Lia s-au strâns toți banii necesari, 40.000 de euro, iar pentru micuța Maria erau deja în conturile Fundației Mereu Aproape până la momentul ieșirii din casă 175.016 euro. Pentru Alex, la momentul ieșirii din Casa Radio ZU erau promiși telefonic 328.256 EURO, din care 138.721,07 euro se regăseau deja în conturile Fundației Mereu Aproape la încheierea campaniei.
 
Orașul Faptelor Bune 2023. Ce mai freamăt! Ce mai zbucium! Și ce frumos s-au rescris poveștile”, a fost concluzia pe care a tras-o la ieșirea din casă Tea Teodorescu.
 
În plus, cei 8 DJi au intrat în direct, pe radio, cu zeci de persoane aflate în nevoie, pe care Îngerii din Orasul Faptelor Bune i-au ajutat.
 
Mulțumim că nu ne-ați lăsat singuri la BINE! Peste UN MILION DE EURO. Pentru noi, doar 7 zile. Pentru toate mămicile, tăticii si bunicii și copiii,ani de viața. Viața însăși. Doar despre iubire e vorba. Atât. Vă ubec, bunii mei”, s-a recompensat emoțional, prin cuvinte, Emma de la ZU.
 
Pe lângă ajutorul financiar oferit oamenilor aflați în nevoie, s-a oferit și ajutor constând în: telefoane mobile, materiale de construcție, haine, hrană, îmbrăcăminte și încălțăminte.
 
Operațiunea Casa: Avem recordul tuturor editiilor de până acum: PESTE 1 MILION DE EURO ÎN 7 ZILE. Mulțumim, Oradea! Mulțumim, România! #OrasulFaptelorBune2023”, a concluzionat Adi Mihăilă „The Hitman”.
 
Până la acest peste 1 milion de euro raportat în 2023, cea mai mare sumă totală care a fost strânsă la finalul campaniei Orașul Faptelor Bune a fost 800.000 de euro, bilanț care aparține ediției din 2021, organizată tot la Oradea, tot în inima Târgului de Crăciun de aici.

„România, fă Rai din ce dai, pentru că nu dai din ce ai, dai din ce ești!”. Așa a sunat îndemnul la fapte bune de anul acesta și Rai s-a făcut. Mulțumim!
 
Cele mai importante momentele surprinse în Orașul Faptelor Bune, ediția 2023, pot fi revăzute pe paginile de FacebookInstagram și Tik Tok ale Radio ZU.
 
Evenimentul Orașul Faptelor Bune a fost organizat de Radio ZU și Visit Oradea cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea



Lanțul faptelor bune continuă și după plecarea DJ-ilor din Casa Radio ZU.


Până în data de 5 ianuarie 2024, am strâns împreună 1.051.407,86 euro în a 9-a ediție de Orașul Faptelor Bune, ediție record. Nu uita că Orașul Faptelor Bune continuă în fiecare zi în care alegi să faci rai din ce dai. 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate