Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2023 | Mulțumim!

Orașul Faptelor Bune 2023 | Mulțumim!

Echipa Națională de Fapte Bune le mulțumește prietenilor care s-au ocupat să nu ne lipsească nimic în cele 7 zile petrecute în Casa Radio ZU, din Oradea: 



RNT Romania pentru serviciile de internet.
OVN pentru transmisiile peste tot. Cu OVN si RNT alături de noi, plecăm liniștiți să transmitem și emitem și de pe Lună 
Creative Cat pentru cum au surprins foto video maratonul nostru de fapte bune si emotii.
Asociatia Ospitalitatii din Bihor a asigurat masa de pranz si cina prin restaurantele Mediterana, Due Fratelli, Casa Mignon, Meridian Zero, Allegria, Ziga Zaga, Rosecas, Crinul Alb, Mamma Mia, Beer House, Căsuța cu Nuci, Vital, Palazzo, Black Wolf, Rivo, Astoria.
The Dripper pentru cel mai bun mic dejun si pentru cafeaua care ne-a fost combustibil de-a lungul intregii saptamani.
Duval Horeca Furniture and more pentru mobila din Casa Radio ZU.
Atelierul Laurei, Ideart, Povesti pe Biscuite pentru decorarea casei Radio ZU si a zonei de backstage.
Auto Bara si BMW Tours pentru transferurile auto.
Mulțumim Fundației Mereu Aproape si Adrianei, Elisabetei si Madalinei care au fost cot la cot cu noi pe baricade in aceste zile pliiiine.
 
Glitch – agentia responsabila de conceptul grafic al Orasului Faptelor Bune.
NIDO COMPANY care s-au ocupat de respectarea masurilor de siguranta din casa Radio ZU.
Moving Box care ne muta in fiecare an de la Bucuresti la Oradea si inapoi cu catel si purcel.
Top Sound, Bijoux si echipa lui pentru scena si sunetul din Piata Unirii Oradea.
 
Artistilor The Motans, Zodier, Lora, Rares, Adi Istrate, Holy Molly, Nicole Cherry, Raluka, Jo, Andrei Banuta, Guess Who, Irina Rimes, AMI, Loredana, Andra, Mira, Smiley, Cabron, Mario Fresh, Juno, Vladuta Lupau & Vest Music, Alina Eremia, DJ Project & Ana Baniciu, Misha Miller, Spike, Andia, Alexia, The Urs
 
Mulțumim Lidl și Ariston, partenerii nostri deja tradiționali în fapte bune, mulțumim Hauzen, Milka si Domeniile Panciu pentru ca ni s-au alaturat anul acesta.
 
Le multumim mult si colegilor nostri, care sunt in spatele a tot ce inseamna campania aceasta: Tony-cel-mai-tare-director-de-programe Tesiu, Robert, Sabin, Iulia, Ane Mary, Georgiana, Marius (colegii de la online care s-au asigurat ca vedeti in social media toooot ce s-a intamplat in Casa Radio ZU, inclusiv #cenusevedelaradio), fetelor ZU de la marketing care isi pun tot sufletul in toate campaniile pe care le implementeaza (Adelina, Corina, Ami) si Cristianei pentru toate concertele, echipei tehnice formata din Alex Niculescu, Stefan Adam si Cocu, lui Cristian Petrescu pentru sfaturile juridice, colegilor de la financiar (Cristina, Carmen si Dana), colegilor din echipa de vanzari (Dana, Ciprian, Ana si Vlad), lui Emil si Gabi pentru producțiile audio, colegilor de la Știri (Victor Ferezan, Adina Ferezan, Angela Știucă, Ana-Maria Adam, Ovidiu Petre, Mariana Vâlcu, Bianca Săndulescu, Ana Bejan, Tudor Scânteie, Andreea Burciu) și nu în ultimul rând Rodicăi pentru că are încredere în noi și în toate ideile noastre și ni le susține.
 
Colegilor care au fost aici la microfoane (Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Razvan Popescu, Cuza, Emma, Tea, Adi Mihaila The Hitman, Raluca Benavides).

Mulțumim Poetului Ascultător pentru versurile în care a cuprins toate emoțiile și faptele bune.
 
La final ținem să mulțumim tuturor orădenilor pentru ospitalitatea cu care ne-au primit în mijlocul și sufletele lor și anul acesta, echipei Visit Oradea și Primăriei Municipiului Oradea. Ne-am simțit ca acasă aici în fiecare an și sunteți în inimile noastre la fel cum si voi ne-ați primit în inimile voastre.
 
Mulțumim tuturor ascultătorilor noștri și OAMENILOR din România, dar și din diaspora pentru cum stiu să fie alături celor care au nevoie de ajutor AN DE AN. Fără voi, Orașul Faptelor Bune ar fi un oraș pustiu.

Suntem o țară întreagă pe care binele o leagă. Suntem România. Suntem Omenia.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate