Live

ZU IS YOU

Peste 10.000 de mesaje cu textul „TE IUBESC”, trimise în 20 de minute

Peste 10.000 de mesaje cu textul „TE IUBESC”, trimise în 20 de minute
„În 20 de minute am strâns 10.000 de „te iubesc-uri”. Vă mulțumim! Șirul de „Te Iubesc”, cel mai mare, rămâne pe Instagramul oficial Radio ZU, la poza cu noi trei, Emma, Buzdu și Morar, și Playstation-ul 5.”, a spus Mihai Morar, în direct, în Morning ZU în momentul în care a anunțat că s-a îndeplinit prima condiție a concursului „Radio ZU e LoveStation. Te premiază cu noul PlayStation 5!”.

Cu alte cuvinte, acesta s-a dovedit a fi cel mai rapid giveaway Radio ZU.

Radio ZU a pus la bătaie cel mai nou și dorit model de PlayStation 5!

„În prag de Valentine's Day, Radio ZU se transformă în LoveStation. Uite care-i joaca! Vineri, 12 februarie, în cadrul emisiunii Morning ZU, vrem să strângem 10.000 de „TE IUBESC” pe contul nostru de Instagram. De aceea, dacă nu ai dat deja follow @radiozuoficial pe Instagram, atunci să știi că acum e momentul!”, explica Mihai Morar, DJ Radio ZU, în ziua în care a anunțat cadoul pe care ZUper echipa radioului a decis să îl facă unui ZUper ascultător cu ocazia Valentine’s Day.

Astăzi, cu 2 zile înainte de Marea Sărbătoare a Iubirii, un cuplu de tineri din Bacău a fost desemnat câștigător în urma tragerii la sorți. „Suntem Emma, Buzdu și Morar de la LoveStation ZU și te anunțăm că ai câștigat un Playstation 5! Felicitări!”. 

 

Cel mai așteptat gadget din lumea gamingului a ajuns la unul dintre cei mai fideli fani ai radioului.
„PlayStation5 a intrat în oferta Quickmobile încă de la sfârşitul anului trecut, punând gamerii din România în prima linie a jucătorilor din întreaga lume. Quickmobile.ro este retailerul din România care pune la dispoziția pasionaţilor de gaming cea mai iubită şi dorită consolă a momentului. Cu specificații tehnice care duc gamingul la următorul nivel, PS5 oferă o experiență de imersiune mai profundă, cu compatibilitate pentru feedback haptic, declanșatoare adaptabile și sunet 3D, în timp ce noua generație de jocuri PlayStation® se apropie de ceea ce ne imaginăm că ar putea fi o călătorie în viitor.“, explică reprezentanții Quickmobile.ro, partenerii radioului în organizarea acestui concurs.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate