Live

ZU IS YOU

UNTOLD și Radio ZU: „Cine dă cel mai mult PENTRU TEOLINA?”

UNTOLD și Radio ZU: „Cine dă cel mai mult PENTRU TEOLINA?”
UNTOLD și Radio ZU își unesc forțele și te provoacă să participi la: „Cine dă cel mai mult PENTRU TEOLINA?”
Ce înseamnă ASTA? UNTOLD, prin ambasadorul său, Blogu' lu' Otravă, acordă un ZUper pachet de acces acelei persoane care plătește cel mai mult pentru el.

Iată ce conține pachetul:

Un abonament de două persoane care îți oferă FULL ACCES în toate cele 4 zile de festival.
FULL ACCES în cele mai mișto zone de la UNTOLD. Numai tu și cu organizatorii aveți acces aici.
Îți dorești să dai mâna cu idolul tău care urcă pe scena UNTOLD? Perfect! Acest pachet îți oferă FIX această oportunitate.
ACCES în media village. Aici este locul în care vei putea să bei un shot cu DJ-ii din line-up-ul UNTOLD, poți face poze cu ei și le poți lua autograf. 
Consumație FREE în toate zilele de festival.

Nu uita! Nimeni, absolut nimeni nu va mai avea acces la un astfel de pachet. Este gândit special pentru tine, dacă TU ești acela care OFERĂ cel mai mult PENTRU TEOLINA!

Bloggerul Otravă a explicat exact despre ce este vorba, în direct, în casa de sticlă Radio ZU din Orașul Faptelor Bune 2018. 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate