Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2023: „România, fă Rai din ce dai!”

Orașul Faptelor Bune 2023: „România, fă Rai din ce dai!”

„România, fă Rai din ce dai, pentru că nu dai din ce ai, dai din ce ești!”. 
 

Așa sună, anul acesta, chemarea la „Fapte Bune” pe care, conform tradiției începute acum 8 ani, echipa Radio ZU și ascultătorii Radio ZU o respectă an de an, cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Orașul Faptelor Bune, ediția 2023, începe pe 16 decembrie, în și din inima Târgului de Crăciun din Oradea, de unde până pe 22 decembrie va emite în case de români din țară, dar și dincolo de ea, în suflete de oameni buni, transmițând energia facerii de bine, prin vocile celor 8 DJ-i care și anul acesta au luat decizia să plece de lângă ai lor pentru a fi ai tuturor.

Pe 16 decembrie, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Adi Mihăilă „The Hitman”, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, Emma și Tea Teodorescu deschid, în Târgul de Crăciun de la Oradea, porțile Orașului Faptelor Bune din centrul căruia, 7 zile, 24 de ore din 24, vor fi live, din Casa de Sticlă Radio ZU, în maratonul faptelor bune. 
 

Platforma Orașul Faptelor Bune este LIVE pe radiozu.ro


„Orașul Faptelor Bune nu este despre ceea ce avem. Este despre ceea ce suntem. Din 16 Decembrie, suntem o țară întreagă pe care binele o leagă. Suntem pregătiți să scriem împreună Povestea Poveștilor!”, transmite gașca Faptelor Bune de la Radio ZU.
 

De ajutorul nostru este nevoie mereu așa că, în consens cu întregul concept Orașul Faptelor Bune, platforma Faptelor Bune, locul de întâlnire al oamenilor care au nevoie cu oamenii care au de unde a fost lansată în această dimineață și este LIVE, așteptând să „primească” povești de viață care pot „naște” FAPTE BUNE, pentru că doar aici pot fi înscrise poveștile celor care au nevoie de spirjin. Intră și tu pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune și înscrie povestea unui om care are nevoie de susținere sau alege un om pe care sa îl ajuți! Strângem rândurile și facem bine.

Și, pentru că muzica este o faptă bună prin definiție, fiecare seară din Orașul Faptelor Bune se va încheia cu atât de apreciatele concerte ale celor mai iubiți artiști ai momentului din România care, an de an, se alătură acestui maraton de fapte bune. 

România, de bine e nevoie mereu! Ascultă Radio ZU! Urmărește 7 zile din 7 Orașul Faptelor Bune! Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe platforma dedicată campaniei: https://radiozu.ro/orasulfaptelorbune
 Momentele cele mai importante vor fi transmise live și pe paginile de Facebook, Instagram, YouTube și Tik Tok ale Radio ZU, dar și pe ZU TV. 

Evenimentul Orașul Faptelor Bune este organizat de Radio ZU și Visit Oradea cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate