Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Care a fost cel mai nereușit date la care ai fost?

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Care a fost cel mai nereușit date la care ai fost?

Care a fost cel mai nereușit date la care ai fost? Acesa este noul subiect de discuție din Zona de Confort, cu Vlad Drăgulin. 
 

 
Poate ai avut un moment în viața ta când te-ai simțit singur și ți-ai dat o întâlnire cu cineva. Și a fost cel mai ciudat date din viața. Poate n-a fost „chimie” între voi sau poate el/ea a făcut un gest decisiv pentru ca voi doi să nu vă mai întâlniți a doua oară. Sau poate tu ai zis sau ai făcut tu ceva la un moment dat.  Ori ați realizat că aveți idei și principii de viață diferite, sau poate aspectul fizic a fost neplăcut sau neîngrijit.  
 
Așadar, măi publicule, care a fost cel mai nereușit date din viața ta și de ce? Ați plecat mai departe, v-ați mai dat o șansă, ori s-a terminat atunci? Așteptăm cu interes povestea ta, iar dacă vrei să afli și poveștile ascultătorilor care au intrat în direct cu Vlad Drăgulin, te invităm să urmărești clipul de mai jos:

 


Vlad Drăgulin a împăprțit 3 piese cu prietenii din ON AIR 3 piese potrivite cu tema emisiunii. Emjoy!

1. Marvin Gaye - I Want You



2. Frank Sinatra - The Way You I Look Tonight



3. Hozier - Someone New



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate