Live

ZU IS YOU

AVANPREMIERĂ la ZU | The Motans și Delia cântă LIVE piesa „Tu o’clock”

AVANPREMIERĂ la ZU | The Motans și Delia cântă LIVE piesa „Tu o’clock”

The Motans și Delia colaborează din nou. Artiștii lansează piesa „Tu o’clock” mâine, 29 noiembrie, iar până atunci au cântat-o live și în avanpremieră la ZU.


„Tu o’clock” e o piesă caldă, care transmite multă emoție, la fel ca celelalte două hituri pentru care The Motans și Delia au colaborat: „Weekend” (2017) și „Rămâi” (2019).

Denis de la The Motans le-a spus matinalilor că viața de tată i-a schimbat modul în care compune și vom descoperi acest lucru în momentul în care artistul va lansa un nou album, care se numește „La vita e bella”.

„Am început să scriu altfel de când sunt tată. Doar că această muzică nouă o să vadă lumina într-un an și jumătate. Urmează să lansez un album care se numește „La vita e bella”.

Oprește puțin timpul la „Tu o’clock” și bucură-te de acest moment live și în avanpremieră la ZU!

The Motans x Delia - Tu O'Clock (Avanpremieră Live la Radio ZU)

 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate