Live

ZU IS YOU

LIVE la ZU: Loredana cântă în PREMIERĂ noul ei single „Roata”

  LIVE la ZU: Loredana cântă în PREMIERĂ noul ei single „Roata”

Bucură-te de ultima cântare #LiveLaZU din 2023! Loredana a venit azi în studioul ZU cu noul ei single „Roata”. Artista a cântat această piesă pentru prima dată la un post de radio. Urmărește momentul aici!

 
Cel mai frumoas cadou pe care ni-l putem face de sărbători e lumina, care se poate găsi oriunde, de la un zâmbet, până la un cântec. Azi, Loredana ne-a dăruit o lumină vie, cântând în premieră la ZU noua ei piesă – „Roata”.
 
O piesă ca o sărbătoare, un cântec despre ciclul vieții, despre viață și moarte, despre lumina vie care purifică, în ciuda tuturor obstacolelor.
 
„Această roată este ciclul vieții. O roată nesfârșită în care suntem cu toții. Și moartea face parte din viață. Până la urmă cu toții suntem datori cu un sfârșit.”, le-a spus Loredana matinalilor. 
 
Fiecare zi merită trăită ca o sărbătore. Loredana, mulțumim pentru cântare! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate