Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2022: Au mai rămas 3 zile până la cea mai frumoasă săptămână de radio

 Orașul Faptelor Bune 2022: Au mai rămas 3 zile până la cea mai frumoasă săptămână de radio

Oradea redevine Orașul Faptelor Bune în perioada 16 - 22 decembrie.


Știi acele emoții din copilărie pe care le aveai când stăteai cu fața lipită de geam și îl așteptai pe Moș Crăciun? Așa suntem noi acum, uitându-ne în calendar și văzând că mai sunt 3 zile până la Orașul Faptelor Bune. Avem aceleași emoții de nerăbdare și bucurie, doar că acum nu îl așteptăm pe Moș Crăciun, ci pe „Îngerii Faptelor Bune” să aducă speranță celor care au nevoie de sprijin.

Din 16 decembrie, cei 9 Dj-i Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman” și Vlad Drăgulin, se mută pentru 7 zile în Casa Radio ZU din Oradea. Aceștia îi încurajează pe toți oamenii care pot oferi ajutor, să îi sprijine pe cei care au nevoie.

Intră și tu pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune și alege un om pe care sa îl ajuți! Strângem rândurile și facem bine.

Întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe contul de Facebook Radio ZU, dar și pe ZU TV.

Evenimentul Orașul Faptelor Bune e organizat de Radio ZU si Visit Oradea cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate