Live

ZU IS YOU

AVANPREMIERĂ la ZU | Ștefania cântă LIVE piesa „În brațele ei”

AVANPREMIERĂ la ZU | Ștefania cântă LIVE piesa „În brațele ei”

Mindset pozitiv, curaj și multă muncă. Acestea sunt unele dintre cuvintele care o caracterizează pe Ștefania. Și toate acestea au ajutat-o să își urmeze pasiunea pentru muzică și să ne bucure cu piese faine, cum e „În brațele ei”.


Azi la Morning ZU, Ștefania a cântat în AVANPREMIERĂ piesa „În brațele ei”. O piesă de dragoste, compusă de Andrei Bănuță, Alex Bolero, Diana Șerban și produsă de Speak.

„Piesa e despre toate femeile care simt că sunt înșelate și își fac toate filmele. Îl văd pe el cu cealaltă ea, peste tot. Videoclipul e construit plecând de la asta.”, a spus Ștefania la Morning ZU.

Pentru toți cei care suferă de scenarită, Ștefania a lăsat aici un moment muzical care să te facă să nu te simți singur. Toți avem momente în care lăsăm mintea să inventeze lucruri și ne facem scenarii ireale. Piesele de dragoste sunt aici să-ți confirme că povestea ta e și a lui, și a ei. Împărțim aceleași stări. Iar unii știu cum să le traducă în versuri și să le cânte din suflet.

Mai mult de atât, acesta a fost primul LIVE al Ștefaniei la Radio ZU. La cât mai multe cântări live și piese noi, Ștefania!

Listen & Share!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate