Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2019: Înscrie o POFTĂ sau îndeplinește o MOFTĂ!

Orașul Faptelor Bune 2019: Înscrie o POFTĂ sau îndeplinește o MOFTĂ!

Dacă ai o poftă, o dorință, ai o nevoie sau vrei să ajuți, Platforma Orașul Faptelor Bune s-a deschis. Click aici!
 
 
Mână de la mână facem România mai bună! Tot ce trebuie să faci este să dai click pe secțiunea „Înscriu o poftă". Explică-ne despre ce este vorba, iar pofta ta poate deveni realitate mai repede decât crezi.

„Trăiește prin dăruiește” în #OrasulFaptelorBune! Dacă vrei să ajuți, dă click pe secțiunea „Îndeplinesc o moftă” și spune-ne mai multe. În Orașul Faptelor Bune se întâmplă minuni! 

Hai și tu în #OrasulFaptelorBune!

Anul acesta, în perioada 15 - 21 decembrie, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” se mută în Orașul Faptelor Bune. 

7 zile din 7, 24 de ore din 24 de ore, cei 8 DJ-i sunt live în maratonul faptelor bune pe toate platformele Radio ZU din casa de sticlă care va fi montată în Piața Unirii din Oradea, în cadrul Târgului de Crăciun.
 

Dacă vrei să-ți anunți prezența în Orașul Faptelor Bune, găsești event-ul de Facebook AICI!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate