Live

ZU IS YOU

Îngerii din Orașul Faptelor Bune: Cu ajutorul vostru, Teolina a făcut primii pași!

Îngerii din Orașul Faptelor Bune: Cu ajutorul vostru, Teolina a făcut primii pași!
#OrașulFaptelorBune 2019 bate la ușă. Mult a fost, puțin a mai rămas până când Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” dau start ZUper maratonului faptelor bune.

„Trăiește prin dăruiește”, 15 - 21 decembrie, Piața Unirii, în cadrul Târgului de Crăciun. #OFB2019

Înainte de Crăciun, cei 8 DJ-i Radio ZU aduc alături oamenii care au nevoie de oamenii care au de unde.

Până atunci, însă, Buzdu și Morar aduc și ei povești de anul trecut din #OrasulFaptelorBune în #MorningZU.

Astăzi, cei doi au intrat în direct cu mama Teolinei, eroina din #OrasulFaptelorBune 2018. 

Cu siguranță, nici tu nu ai uitat-o pe Teolina sau Teolina Eroina, așa cum a fost botezată micuța în Orașul Faptelor Bune. 
 
Povestea tristă a Teolinei a început în momentul în care a venit pe lume. Destinul, complicațiile din timpul nașterii, erorile medicale au „condamnat-o” pe micuța Teolina Eroina la o viață nedreaptă și la un un diagnostic cumplit: tetrapareză spastică.

Singura ei șansă era să ajungă la un spital din America. Iar acest lucru s-a întâmplat datorită vouă! Oamenii din Orașul Faptelor Bune 2018 au pus mână de la mână, iar acum eroina noastră face primii pași. În prezent, Teolina se află în Scoția la un Centru de Recuperare Medicală.

Teolina Eroina a muncit în fiecare zi pentru a putea merge. Dar care este starea de sănătate a micuței sau ce alte provocări o așteaptă? Despre toate astea ne-a vorbit mama Teolinei, în direct în #MorningZU.

 


Dacă vrei să-ți anunți prezența în Orașul Faptelor Bune, găsești event-ul de Facebook AICI!

Sau dacă și tu ai o poftă, o dorință, ai o nevoie sau vrei să ajuți, Platforma Orașul Faptelor Bune s-a deschis. Click aici!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate