Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2017: Ziua V, o altă poveste plină de povești emoționante

Orașul Faptelor Bune 2017: Ziua V, o altă poveste plină de povești emoționante
Două zile înainte de ieșirea din casă și, iată, minunile continuă. Ziua V a stat sub semnul faptelor bune, pașaport de intrare în Orașul Faptelor Bune. În continuare vom parcurge poveștile pentru a înțelege exact despre ce este vorba. 
 
Diana, din Buzău, are 17 ani. Puștoaica îți dorește să învețe să cânte singură la un instrument muzical și cel pe care îl adoră este orga. Soluții există, iar Domnul Nimeni în acest caz a demonstrat-o. 
 
”Fii om breaz, donează un aragaz!”. Apel la minuni a făcut de Daniel pentru Oprica din Craiova, o doamnă care are nevoie de un aragaz.  Nicu este un bărbat de 54 de ani care-și dorește un loc de muncă. Dezamăgit de angajatorii din Galați care nu-i mai dau șansa să lucreze din cauza vârstei, bărbatul a apelat la ajutorul locuitorilor din Orașul Faptelor Bune. Bucătarul, de meserie, și-a găsit generos. 
 
O poveste impresionată este cea a Mihaelei, o mamă din Arad, o femeie de 44 de ani care a fost diagnosticată cu cancer, are și diabet și recent a fost operată de hernie de disc. Mihaela își crește singură fetița și are mare ajutor financiar. 
 
Povestea Anei, Ana CăpitANA trebuie ascultă cu urechile și, mai ales, cu inimile. Ana are 13 ani și a fost diagnosticată cu cancer osos. Copila este internată acum într-un spital din Tel Aviv, iar pentru tratamentul ei este nevoie de o sumă egală cu 40.000 de euro. Cazul este intens promovat, iar situația este pe cale să fie rezolvată, așa cum și sansele ei de recuperare sunt de 99%.
 
Alex și Beatrice luptă pentru dragostea lor care nu are loc să se desfășoare. Locuiesc împreună cu părinții și cu bunica ei într-o garsonieră și visează să aibă parte de o ieșire romantică în doi.
 
Ion are trei copii și împreună locuiesc într-o cameră. Are nevoie de ajutor, de alimente, de bani. Povestea lui a avut ecou, tatăl este de astăzi mai fericit și, da, mai liniștit. 
 
Andreea este un copil de 13 ani, dar a luat o decizie de om mare. Din locuința ei cu acoperișul stricat, o locuință modestă dintr-o localitate din Scobinți, județul Iași, Andreea a luat decizia de a intra în Orașul Faptelor Bune și de a-și spune povestea. Am aflat că scrisoarea ei de Crăciun are o singură dorință, să strângă banii necesari pentru ca părinții ei să poată repara acoperișul casei în care locuiesc.
 
Mircea Găină are doi băieţi care joacă fotbal, dar care au o mare problemă de sănătate. Cei doi şi-au moştenit tatăl care are miopie, iar aceasta afecţiune îi împiedică să practice sportul lor preferat. Au nevoie de ochelari speciali, iar costul per pereche se ridică la aproximativ 1200 de lei.
 
Impresionantă este şi povestea Doiniţei din Bucureşti. Bătrâna care adună PET-uri, aşa cum este ea cunoscută, a crescut 7 copii şi acum are grijă de nepotul ei de 13 ani. Posibilităţile financiare sunt reduse, însă bătrânica se luptă, nu cedează. Alături de ea, o mulţime de îngeri din Oraşul Faptelor Bune. 
 
Orasul Faptelor Bune unește inimi. Alege și tu Trăiește prin Dăruiește. Vino aici. Mână de la mână facem România Bună. 
 
Toate materialele video se pot urmari pe pagina de Facebook Radio ZU și pe canalul de Youtube.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate