Live

ZU IS YOU

Ilinca, Ana și Adriana sunt cele trei minuni pentru care ați luptat şi o faceţi în continuare. Jos Pălăria

Ilinca, Ana și Adriana sunt cele trei minuni pentru care ați luptat şi o faceţi în continuare. Jos Pălăria
Am povestit 7 zile despre minunile pentru ca le puteți face voi, locuitorii Orașului Faptelor Bune. Sunt minuni care pun bazele unei lumi mai bune și, mai important decât atât, ale unei lumi, sperăm noi, mai responsabilă. Fenomentul faptelor bune, ediția 2017, a adus în fața voastră, comunitatea omenilor de bine, peste 400 sau poate și mai mult, de cazuri, fiecare cu povestea lui, fiecare cu drama lui, cazuri puternice, importante, tulburătoare. Există 3 povești de viață, trei cazuri așa cum obișnuim să le prezentăm, care au mobilizat forțe mai mult decât oricare altele. Vorbim în continuare despre ele și, la final, încercăm să reflectăm puțin și să mulțumim pentru ce avem.
 
Ilinca, minunea de 3 ani și 7 luni care face transfuzii din două în două luni
 
Copila cu părul blond și ochi ”incredibil” de maturi, așa cum spuneai tu, un prieten de-al nostru de pe Facebook, își dorește o pereche de aripi. Își dorește să zboare atunci când nu este prea ocupată să coloreze fluturașul cu sângele ei, o face dureros de des, o dată la 2 luni, când urechiușele ei albe îi ”spun” mamei ei că a venit vremea unei noi transfuzii de sânge.
 
Conturile puse la dispoziție pentru Ilincuța, sunt aici. 
 
Vlase Laurentiu Paul - tatăl Ilincăi
RO35INGB0000999900096408
 
Mai multe despre povestea ei, găsești aici.

 
Ana CăpitANA, minunea care are un meci important. Cel împotriva cancerului osos
 
Până în septembrie, Ana Bucur era o copilă de 13 ani absolut sănătoasă. Mai mult decât atât, Ana era sportiv de performanță, era căpitanul echipei de baschet la care era legitimată. Din păcate, aventura vieții ei a luat o turnură dramatică în momentul în care a aflat că suferă de cancer osos. Acum, copila care - apropo - are o voință de fier și o încredere incredibilă - se află internată la un spital din Tel Aviv, unde urmează să fie operată pe 5 ianuarie. Recuperarea ei, pentru că de vindecare putem să discutăm că va exista în proporție de 90%, costă 40.000 de euro. 
 
Conturile puse la dispoziție pentru Ana CăpitAna, sunt aici. 
 
Titular cont: Bucur Camelia Mihaela
Cont LEI: RO54BPOS70500913130RON01
Banca: BancPost
SWIFT: BPOSROBU 
Titular cont: Bucur Mihai
Cod EURO: RO31 RNCB 0086 1417 1703 0006
Banca: BCR
SWIFT: RNCBROBU
 
Mai multe despre povestea ei, găsești aici.

 
Adriana Lefter are nevoie de 5000 de lei luna pentru tratament şi de 60.000 de euro pentru o operaţie în Turcia
 
Adriana avea, până acum 8 luni, o viaţa normală. Exista o mică problemă de sănătate, o suferinţă cardiacă pe care o controla dacă nu făcea efort deosebit. Recomandarea medicilor a fost să facă o intervenţie chirurgicală de corecţie care a dat startul unui coşmar care nu mai vrea să se termine. În timpul operaţiei lucrurile s-au complicat, creierul ei a rămas fără oxigen timp de 12 minute, iar sechelele sunt pe viaţă. Astăzi, Adriana este mobilizată la pat - este o legumă, brutal spus - după ce anul trecut pe vremea asta era un copil care mergea la şcoală, care se distra, care mergea, care gândea. Costurile recuperării în cazul Adrianei sunt imense. 5000 de lei pe lună. În plus, există varianta unei intervenţii chirurgicale în Turcia, care costă în jur de 60.000 de euro.  
 
Conturile puse la dispoziție pentru Adriana Lefter, sunt aici. 
 
Titular cont: Lefter Marian
Cont LEI: RO20BRDE410SV67105954100
CONT EURO: RO12BRDE410SV80823854100


Hai să unim inimi, mâini, puteri şi salvăm minuni!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate