Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2017: Purtat de tată pe brațe ca să doneze pentru Ana CăpitANA

Orașul Faptelor Bune 2017: Purtat de tată pe brațe ca să doneze pentru Ana CăpitANA
Știi... Sunt momente în viață în fața cărora rămâi fără cuvinte oricât de pragmatic ai fi, oricând de întors cu fața spre ”brutul” vieții ai fi. Orașul Faptelor Bune este fenomenul care descoperă astfel de momente și pe care este păcat să nu ți le arate. Știi... puterea exemplului pozitiv nu trebuie ascuns, ci trebuie scos la lumină și lăsat să producă minuni. O astfel de minune de moment este unul petrecut astăzi, în ziua a 6-a a Orașului Faptelor Bune. 
În primul rând vorbim despre gestul unui tătic care și-a adus cei doi copii să doneze pentru Ana CăpitANA, însă mai presus de asta este faptul că unul dintre cei doi puști a decis să pună în urmă bani pentru puștoaica de 13 ani aflată într-un spital din Tel Aviv unde se luptă cu un cancer osos păcătos. Ce nu ți-am spus, încă, despre acest băiețel este că, la rândul lui, a fost condamnat la o viață în cărucior. Născut prematur, micuțul este și el un copil special. Iată că iubirea, omenia, solidaritatea, emoția sparg zidul oricărei probleme probleme de sănătate pe care viața decide să o arunce în destinul unei persoane. Asta trebuie să fie o lecție.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate