Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2017: ”Vreau să pot să merg singurică!”, Silvia - 12 ani

Orașul Faptelor Bune 2017: ”Vreau să pot să merg singurică!”, Silvia - 12 ani
A venit pe lume acum 12 ani, cu multe săptămâni înainte de termen. La 28 de săptămâni, mama Silviei nu a mai putut să ducă sarcina mai departe și a născut-o pe micuța ei, cea care avea să-i aducă cele mai mari bucurii, dar și cele mai mari emoții din viața ei. Din păcate, efectul acestei situații a fost un diagnostic grav, un diagnostic care a condamnat-o, pe micuță, la o viață de dependență... Tetrapareză spastică... o combinație de termeni medicali pe care, că-i înțelegi, că nu-i înțelegi, tot îți provoacă piele de găină.
Trebuie să știi ceva... Silvia este un copil SPECIAL, iar acest SPECIAL n-are legătură cu boala, are legătură cu harul. Dumnezeu a mângâiat-o cu talentul cuvântului, Silvia compune poezii, astfel alege să-și pună pe tavă sentimentele în fața lumii.

Mai multe despre povestea Silviei, aici:




Inscrie o POFTĂ, rezolvă o MOFTĂ.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate