Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2017: Rareș luptă pentru viață, noi trebuie să luptăm alături de el

Orașul Faptelor Bune 2017: Rareș luptă pentru viață, noi trebuie să luptăm alături de el
Știi... Hai să facem un exercițiu de imaginație... Unul crud, unul dureros, unul care nu ar trebui să se transforme în realitate pentru niciunul dintre noi. Hai să ne imaginăm cum ar fi ca al nostru pui, de puțin peste un an, își rupe un picioruș și, după ce tratamentul specific pare să se apropie de final, o ultimă radiografie pune in diagnostic tulburător: neuroblastom gradul 4 cu metastaze osoase. Dacă pentru noi acesta este un exercițiu, pentru Mădălina, mămica lui Rareș, este crudul adevăr. Puiul ei de un an și câteva luni este bolnav de cancer, este internat la Fundeni, este deja la al doilea auto transplat medular de celule stem, a efectuat deja 11 ședințe de chimioterapie, iar lupta contra timp, lupta pentru viața unui omuleț care nici măcar nu a apucat să afle ce este ea, continuă. Și... cum orice pe lumea asta se traduce în bani, din păcate, iată că și în această situație, o primă șansă se oprește în fața unui număr... el sună așa: 10 mii de euro. 

ATENȚIE: Aceasta este o primă sumă, nevoia copilului este mai mare de atât. Orașul Faptelor Bune a ridicat, metaforic vorbind, steagul alb pe care scrie Rareș, el flutură și ne așteaptă pe fiecare dintre noi să-l ținem în mână și să-l facem să fluture mulți, mulți ani de aici înainte. 

CONTUL în care se pot dona banii pentru tratamentul băiețelului este:

Cont monedă lei: RO25RZBR0000060016897925
Cont în euro : BIC RZBRROBU RO79RZBR0000060019817526
Conturile sunt deschise la Raiffeisen Bank , pe numele: ANGHEL GHEORGHE DONATIE: ANGHEL RAREȘ MIHAIL

Află mai multe despre povestea lui Rareș și nu rămâne indiferent.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate