Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune: Înscrie o MOFTĂ sau o POFTĂ!

Orașul Faptelor Bune: Înscrie o MOFTĂ sau o POFTĂ!
Ai o poftă? Ai o dorință? Ai o nevoie? sau Vrei să faci un bine? Vrei să aduci fericirea în viața unui om mai puțin norocos? Perfect.


Platforma Orașul Faptelor Bune s-a deschis pentru tine. Click aici!




Dă click pe secțiunea ”Înscrie o poftă” și dă-ne mai multe detalii. Explică-ne despre ce este vorba. Nevoia ta de a primi se poate transforma într-o minune în Orașul Faptelor Bune!

Îți dorești să ajuți? Ești într-o situație binecuvântată și vrei să umpli golul lor cu plinul tău? Vrei să faci o faptă bună? Perfect. Dă click pe secțiunea ”Îndeplinește o moftă” și spune-ne mai multe. Nevoia ta de a dărui se poate transforma într-o minune în Orașul Faptelor Bune.

În perioada 16 – 23 decembrie , DJ-ii Radio Zu vor fi ON AIR 24 din 24 de ore. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick, Adi Mihăilă, Raluca Ionescu și Emma (asistenta emisie) vor locui non stop pe toată durata campaniei în studioul ZU, din Orașul Faptelor Bune.

Mână de la mână facem România mai bună!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate