Live

ZU IS YOU

Oradea redevine Orașul Faptelor Bune în perioada 16 - 22 decembrie

Oradea redevine Orașul Faptelor Bune în perioada 16 - 22 decembrie

Pentru a treia oară, Oradea devine Orașul Faptelor Bune, în perioada 16 - 22 decembrie 2022.


7 zile, 9 Dj-i și o casă: Casa Radio ZU din inima Târgului de Crăciun Oradea

Timp de o săptămână, zi și noapte, DJ-ii Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides, Răzvan Popescu, Cuza și Vlad Drăgulin se mută în Casa Radio ZU din Oradea și încep maratonul de fapte bune.

Platforma este activă: îndeplinește o moftă sau înscrie o poftă

De azi, 28 noiembrie, te așteptăm pe www.radiozu.ro/orasulfaptelorbune, locul unde poveștile care au nevoie de ajutorul nostru se întâlnesc cu oamenii puși pe fapte bune. AICI poți înscrie povestea ta, povestea unui cunoscut, povestea oricărei persoane care are nevoie de sprijin. Sau poți îndeplini dorințele și visurile din rândurile acestor povești.

Orașul Faptelor Bune 2022 aduce bucuria de sărbătoare și concerte în fiecare seară

Radioul care trăiește prin dăruiește dă glas și concertelor cu artiștii tăi preferați, în fiecare seară, la Târgul de Crăciun din Piața Unirii, Oradea.

„Mai sunt câteva săptămâni până când începe cea mai frumoasă săptămână de radio din tot anul: Orașul Faptelor Bune. După 3 ani de zile, vom avea și concerte seara. Printre artiștii care vin să cânte la Oradea se numără Smiley, Theo Rose, Irina Rimes, The Motans, Nicole Cherry, Carla’s Dreams, Vescan, Spike, Andia, JO… E prima oară când vă spunem o parte din artiștii care vin să cânte.”, a anunțat Mihai Morar la Morning ZU.

Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe contul de Facebook Radio ZU, YouTube Radio ZU, dar și pe ZU TV.

Pentru că meriți să fii surprins de bunătatea oamenilor, fii alături de noi și de LIDL în Orașul Faptelor Bune.

În fiecare seară, Ariston își uneste forțele cu DJ-ii Radio ZU la Zona de Confort.

Evenimentul Orașul Faptelor Bune 2022 este organizat de Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate