Live

ZU IS YOU

AVANPREMIERĂ la ZU | Dara cântă LIVE piesa „Brațele”, de pe albumul „Ruleta”

AVANPREMIERĂ la ZU | Dara cântă LIVE piesa „Brațele”, de pe albumul „Ruleta”

Dara a lansat la Morning ZU piesa „Brațele”, de pe albumul „Ruleta”.


Dara e un artist și compozitor din Republica Moldova, care a colaborat cu artiști precum Carla’s Dreams, Antonia și INNA. De asemenea, artista s-a făcut remarcată în urma finalei preselecției naționale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012.

Luni, Dara a lansat albumul „Ruleta”, care descrie perfect viața ei.

„Albumul Ruleta ascunde atâtea istorii. Abia aștept să le povestesc pe toate.”, a scris Dara pe pagina ei de Instagram. 

Așa că am invitat-o pe Dara la Morning ZU, să aflăm istoria unei fete și a unei artiste care își transformă stările și poveștile în versuri.

Am ascultat o parte din piesa „Brațele”, pe pagina de TikTok a Darei, și nu am avut răbdare până la lansare, așa că am ascultat-o în AVANPREMIERĂ și LIVE la Morning ZU, cu Buzdugan, Morar, Emma și Drăgulin.

„Piesa «Brațele» face parte de pe albumul «Ruleta» și e lansată în varianta ei demo. Am încercat pe parcursul anilor vreo 7 producții pentru această piesă. Și doar prima versiune păstrează vibe-ul acela pe care ni l-am dorit noi.”, ne-a dezvăluit Dara la Morning ZU.

Dara ne-a cuprins cu „Brațele”, noua ei piesă, iar noi am cuprins în suflet toate stările pe care le-am simțit ascultând versiunea LIVE la ZU.

Listen & Share!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate