Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2022: Ei sunt artiștii care vor cânta LIVE la ZU

Marea Unire ZU 2022: Ei sunt artiștii care vor cânta LIVE la ZU

De Ziua Națională a României avem liber la distracție și ne bucurăm împreună de momente devenite tradiție, la Marea Unire ZU 2022.


Pe 1 decembrie fii gata de cântare! Marea Unire ZU devine și mai mare, dar păstrează același mesaj: „Ce unește ZU nu dezbină nimeni”.

„Sub culoarea ZU se adună pe 1 decembrie toată muzica românească, în aceeași cântare. Așa că joi dimineață, de la ora 7:00, începem parada muzicii românești!”, a anunțat Mihai Morar, în premieră la Morning ZU.

Marea Unire ZU 2022 unește artiștii români, iar muzica lor ne unește pe noi în această zi de joi, 1 decembrie.

La 12 ani de Marea Unire ZU se vor uni în premieră 12 soliști și trupe, LIVE la Morning ZU cu Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma:

Surorile Osoianu, Lupii lui Calancea, Guz, Damian Drăghici, Matteo și Andrei Bănuță, Smiley și Răzvan Fodor, Mandinga, Connect-R și Johny Romano, Olguța Berbec, Taraful Cleante și Diana Matei.

Pe 1 decembrie fii gata de cântare! #MareaUnireZU devine și mai mare! Petrecem toată ziua, pe toate platformele Radio ZU (On Air, Visual Radio, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok) și pe ZU TV.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate