Live

ZU IS YOU

#OFB2022 | Ziua 5: Jurnal de fapte bune

#OFB2022 | Ziua 5: Jurnal de fapte bune

Au mai rămas 4 zile până la Crăciun, iar „Îngerii” din Orașul Faptelor Bune au început deja să împartă bucurii. Suntem în a cincea zi în care unim inimi și împlinim visuri.


➤ Prima poveste care ajunge azi la DJ-ii Radio ZU e cea a familiei lui Nicolae. Aceștia au nevoie de lucrurile necesare pentru  o viață decentă, cum ar fi un aragaz, un frigider, o mașină de spălat. Venitul lui e mic și îl ajută doar cât să-i plătească tratamentul tatălui, care are cancer.



➤ Azi, aducem speranță mamei Speranța și copilului ei care suferă de autism.


„Cât ai plăti pe lună pentru copilul tău ca el să nu treacă prin viață cu eticheta "Ciudatul ăla"? 1 din 54 de băieței sunt diagnosticați cu TSA - Tulburări din spectrul autist! Unul din 54 de băieței este și Marc... a tras el un bilet Altfel... Marc a fost diagnosticat cu Tulburări din spectrul autist la 1 an și 4 luni. Am negat acest diagnostic câteva luni devenind părinți gârboviți de o veste care poate zdruncina din temelii integritatea psihică a unui om.”, așa începe strigătul de ajutor al mamei Speranța din Orașul Faptelor Bune.




Un Crăciun mai bun pentru nepoții Cătălinei


Cătălina, bunica din Orașul Faptelor Bune, e stâlpul casei pentru copiii și nepoții ei. Pentru a avea un cămin al lor, familia uneia dintre fete, cea cu 3 copii, a trebuit să facă un împrumut pentru care plătesc lunar 6000 de lei.

Bunica își dorește o vacanță pentru cei 3 nepoți ai ei, care n-au fost niciodată într-o călătorie, din cauza neajunsurilor.

Mulțumim pentru că ajuți această familie în Orașul Faptelor Bune!


➤ Uniți pentru Sabrina, fata căreia epilepsia i-a furat copilăria


La doar 5 ani, Sabrina suferă de epilepsie. Zilnic, are peste 100 de crize de epilepsie. Îmreună putem să o ajutăm pe Sabrina să nu mai trăiască acest coșmar și să se bucure de primii ani de viață, ca un copil normal, să se bucure de plimbări în parc, nu prin spitale.

Sabrina are nevoie de 39.000 de euro pentru tratament. Împreună, mână de la mână, o facem pe Sabrina bine! Transformăm cele 100 de crize zilnice într-o minune în Orașul Faptelor Bune. 

Poți face o DONAȚIE aici, pe pagina de FACEBOOK Salvați-o pe Sabrinafacebook.com/donate/394869936186266/ 

➤ Poveștile din Orașul Faptelor Bune ne duc de la o stare la alta și nu renunțăm până nu ajungem la starea care ne face să strigăm „Am strâns toată suma!”


Tot în ziua a cincea din Orașul Faptelor Bune am cunoscut-o pe Victoria (2 ani și 11 luni), diagnosticată cu parapareză spastică, ceea ce înseamnă că nu poate să meargă. 

Victoria are o șansă foarte mare să meargă, doar dacă va face operația de Rizotomie Dorsală Selectivă în America.

Pentru copilul nostru din Orașul Faptelor Bune, avem nevoie de 54.000 de euro. Așa cum am reușit să strângem 50.000 de euro pentru Maya, tot așa o vom face și pentru Victoria și spre șansa ei să meargă spre o copilărie normală, fără griji.

Împreună facem 54.000 de pași pentru Victoria! Start!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate