Live

ZU IS YOU

#OFB2022: Împreună am adus speranță pentru Marc și am strâns peste 26.000 de euro

#OFB2022: Împreună am adus speranță pentru Marc și am strâns peste 26.000 de euro

În a cincea zi din Orașul Faptelor Bune aducem speranță mamei Speranța și copilului ei care suferă de autism.


E atât de greu să trăiești cu eticheta „diferit”. Adesea, copiii cu autism primesc această etichetă. Hai să schimbăm perspectiva, să facem o normalitate din a fi un om care are nevoie de ajutor. Să-i sprijinim pe cei care au nevoie de noi, nu să-i etichetăm.  

„Cât ai plăti pe lună pentru copilul tău ca el să nu treacă prin viață cu eticheta "Ciudatul ăla"? 1 din 54 de băieței sunt diagnosticați cu TSA - Tulburări din spectrul autist! Unul din 54 de băieței este și Marc... a tras el un bilet Altfel... Marc a fost diagnosticat cu Tulburări din spectrul autist la 1 an și 4 luni. Am negat acest diagnostic câteva luni devenind părinți gârboviți de o veste care poate zdruncina din temelii integritatea psihică a unui om.”, așa începe strigătul de ajutor al mamei Speranța din Orașul Faptelor Bune.

 Hai să aducem speranță mamei Speranța și copilului ei care suferă de autism! Terapia pentru Marc e costisitoare, dar „picătură cu picătură, facem o mare de fapte bune”, așa cum spune Daniel Buzdugan. 

Cu ajutorul vostru, într-o oră am strâns 6000 de euro și multă speranță pentru Marc. Mulțumim!

Și tu poți să-i aduci speranță copilului care merită o copilărie normală, printr-o DONAȚIE în acest cont:

TITULAR: Speranța Neda
IBAN: RO85INGB0000999907185238


Urmărește-ne LIVE aici!



Împreună am adus speranță pentru Marc și am strâns peste 26.000 de euro.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate