Live

ZU IS YOU

#OFB2022: Theo Rose o susține pe Alexandra în Orașul Faptelor Bune

#OFB2022: Theo Rose o susține pe Alexandra în Orașul Faptelor Bune

În a patra zi de Orașul Faptelor Bune, Theo Rose a cântat LIVE hiturile noastre preferate, iar apoi a trecut la fapte bune pentru Alexandra.



Povestea Alexandrei a început în 2020 când a primit diagnosticul de cancer osos. Din cauza durerilor, un an de zile a stat în scaunul cu rotile. Boala a îngenuncheat-o pe Alexandra, dar împreună avem puterea să o ridicăm pe fata de 13 ani care are nevoie de noi.

Pentru cine poate să ajute, să facă parte din lanțul sufletelor cusute pentru Alexandra, am deschis urna de fapte bune.

Theo Rose a încurajat oamenii să doneze și a făcut poze cu fiecare persoană care o susține pe Alexandra, cu o donație în urna din fața Casei Radio ZU.

De asemenea, îți punem la dispoziție conturile Fundației Mereu Aproape. Aici poți face DONAȚIA pentru Alexandra. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi „PENTRU ALEXANDRA”.

RON: RO85BRDE450SV07558544500
EURO: RO31BRDE450SV23761534500
SWIFT: BRDEROBU


Pentru firmele care pot dona până la 20% din impozitul pe profit, le putem face legătura cu Fundația Mereu Aproape, care le va furniza un contract de sponsorizare. Scrie-ne în privat și te ajutăm cu toate informațiile.

Mulțumim pentru ajutor! Împreună dăm speranță oamenilor care au nevoie de noi.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate