Live

ZU IS YOU

#OFB2022: Am strâns 84.000 de euro pentru Anastasia

#OFB2022: Am strâns 84.000 de euro pentru Anastasia

Anastasia, bine ai venit în Orașul Faptelor Bune! 


În a șasea zi din Orașul Faptelor Bune, am primit o nouă poveste. O nouă lecție. O nouă dovadă că oamenii sunt lumină unii pentru ceilalți:


„Tu cum vedeai viața la 4 ani? Probabil o vedeai de la înălțimea mesei peste care abia ridicai ochii. Ori poate o vedeai de la înălțime, de pe dulapurile și canapelele pe care te cocoțai. Sau e posibil să o fi văzut mereu din spatele unui ursuleț de pluș ori a unei păpuși dragi, care îți servea de alint și pavăză. Mulți dintre noi vedeam viața cu multă bucurie și fără pic de griji la 4 ani. E incredibil cu câtă răbdare și voioșie vede viața și Anastasia Lauran, deși… A aflat în august că are o tumoră cerebrală malignă. Nu i s-au dat mari șanse, și totuși, domnul doctor Florian a reușit să extirpeze complet tumora. A rămas cu 2 nervi afectați. De aproape 3 luni de zile e hrănită prin sondă nazo-gastrică. De 2 luni poartă traheostomă, un tub în gât care o ajută să respire, să nu se înece cu saliva. Pentru țesuturile din jurul tumorii, e nevoie de protonoterapie, tratament pentru care a fost acceptată la spitalul Med Austron din Viena. Costul terapiei este, însă, peste puterile părinților: 60.000 de euro.” 

Aceasta e povestea Anastasiei, înscrisă pe platforma radiozu.ro/orasulfaptelorbune de către Ramona, colega Roxanei (mama Anastasie). 

Împreună facem fapte mari pentru micuța Anastasia! 60.000 de euro costă terapia care o va vindeca pe Anastasia. Iar pe noi nu ne costă nimic să fim buni și să credem în minuni. 

Facem primul pas. Amplasăm URNA DE DONAȚII PENTRU ANASTASIA.

 De asemenea, îți punem la dispoziție conturile Fundației Mereu Aproape. Aici poți face DONAȚIA pentru Anastasia. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi „PENTRU ANASTASIA”.

RON: RO85BRDE450SV07558544500
EURO: RO31BRDE450SV23761534500
SWIFT: BRDEROBU




Într-o singură oră, oamenii faptelor bune au donat pentru Anastasia 41.715 euro. 

Continuăm lanțul faptelor bune pentru Anastasia.




Împreună am strâns 84.000 de euro și am creat un nou început pentru Anastasia. Ascultă aici mesajul emoționant al  tatălui micuței căreia i-am dat speranță.

MULȚUMIM! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate