Live

ZU IS YOU

#OFB2022: Noaptea Târziu, Nicole Cherry și Carla´s Dreams cântă LIVE în Orașul Faptelor Bune

#OFB2022: Noaptea Târziu, Nicole Cherry și Carla´s Dreams cântă LIVE în Orașul Faptelor Bune

Pentru toate faptele bune de azi, care au schimbat poveștile oamenilor care au nevoie de noi, dăm la schimb un concert de neuitat cu Noaptea Târziu, Nicole Cherry și Carla's Dreams.


 
Suntem recunoscători pentru că ne ajuți să aducem suflet lângă suflet în Orașul Faptelor Bune. Așa că în seara asta, tu ești cel care primește. Nopatea Târziu, Nicole Cherry și Carla’s Dreams te așteaptă la Târgul de Crăciun Oradea, din Piața Unirii, pentru un concert de fapte mari.

Dacă ajungi la concertul din această seară, te așteptăm la URNA PENTRU ANASTASIA, din fața Casei Radio ZU, să donezi și să faci poze cu cei care concertează în seara asta.Aplauze pentru Nicole Cherry! Avem aici un concert Carla's Dreams pentru voi. Enjoy!


După concert, artiștii au rămas pentru poze. Nu orice fel de poze. Poze pentru donații. Pentru viața Anastasiei.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate