Live

ZU IS YOU

#OFB2022: Împreună pentru Raluca și familia ei

#OFB2022: Împreună pentru Raluca și familia ei

Iubirea de mamă e mare, chiar și când timpul nu mai are răbdare.


În a șasea zi de Orașul Faptelor Bune ajunge la noi povestea Ralucăi (36 de ani) și a familiei ei. Prietena Ralucăi, Georgeta, e cea care ne-a trimis povestea pe platforma https://radiozu.ro/orasulfaptelorbune.

Raluca are leucemie și de două luni casa ei este spitalul, unde e internată în stare gravă. Șansele sunt mici pentru a se vindeca, dar puterea de mamă e mare și își dorește să facă tot posibilul pentru a le lăsa copiilor tot ceea ce au nevoie pentru un trai mai bun.

Cei 4 copii ai ei locuiesc într-un container împreună cu bunica lor. Nu au un cămin călduros, le lipsesc prea multe pentru a avea o viață decentă. Așa că suntem aici să-i ajutăm, să le fim și mamă, și tată, și tot ce au nevoie pentru a le construi un loc pe care să-l numească acasă. 

Suntem TRUPĂ de fapte bune ȘI SUFLET pentru familia Ralucăi! 

Ne unim pentru Raluca și familia ei, donăm și viața le-o schimbăm. Poți face o donație în acest cont:

TITULAR: GEORGETA VLAD
IBAN: RO15RZBR0000060018178117


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate