Live

ZU IS YOU

#OFB2022: În fața Casei Radio ZU se colindă și se donează pentru Maya

#OFB2022: În fața Casei Radio ZU se colindă și se donează pentru Maya

Un grup de copii cercetași ne-au făcut o surpriză! Ne-au colindat în fața Casei Radio ZU și au donat pentru Maya. E fain când muzica și faptele bune se armonizează perfect!

 
Azi, în a doua zi de Orașul Faptelor Bune 2022, am cunoscut-o pe Maya, fata de 7 ani care se luptă cu un diagnostic crunt: cancer. Maya are nevoie de noi acum, pentru că boala nu așteaptă și lupta asta e nedreaptă pentru un copil care ar trebuie să se bucure de plimbări în parc, nu prin spitale.

59.000 de euro e suma de care Maya are nevoie pentru a redeveni copilul plin de viață. Acest suflet frumos are nevoie de sufletele noastre.

Împreună o salvăm pe Maya! Poți face o DONAȚIE aici, pe pagina de FACEBOOK O vrem pe Maya înapoi! Maya are nevoie de 59.000 euro pentru a învinge cancerul”: https://bit.ly/3FZjZtN 

Sau poți face o DONAȚIE în acest CONT:

NUME: Diana Nicoleta Popescu
IBAN:RO04INGB0000999905296748


Mulțumim, copii, pentru colinde, pentru eșarfa de crecetași, pentru celelalte cadouri, pentru că sunteți cetățeni ai Orașului Faptelor Bune!

Dăruim și primim. Acesta e cel mai frumos mod de a spune că ne iubim, ne susținem și avem grijă unii de ceilalți. Acesta e Orașul Faptelor Bune.



Nu uita că în fiecare seară avem concerte cu artiștii tăi preferați. Ai aici PROGRAMUL CONCERTELOR

Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe contul de Facebook, YouTube și TikTok Radio ZU, dar și pe ZU TV.

Evenimentul Orașul Faptelor Bune e organizat de Radio ZU si Visit Oradea cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate