Live

ZU IS YOU

LIVE | #OFB2022: Împreună o ajutăm pe Alexandra să învingă boala care-i fură zâmbetul: cancerul

LIVE | #OFB2022: Împreună o ajutăm pe Alexandra să învingă boala care-i fură zâmbetul: cancerul

Împreună învingem cancerul și-i redăm Alexandrei zâmbetul!


Povestea Alexandrei a început în 2020 când a primit diagnosticul de cancer osos. Din cauza durerilor, un an de zile a stat în scaunul cu rotile. Boala a îngenuncheat-o pe Alexandra, dar împreună avem puterea să o ridicăm pe fata de 13 ani care are nevoie de noi.

Alexandra are nevoie de o intervenție chirurgicală costisitoare. Așa cum am reușit anul trecut să strângem sume mari pentru suflete și mai mari, tot așa vom reuși și anul acesta, pentru Alexandra.

Cancerul e o boală care afectează toată familia. Diana, sora Alexandrei, e cea care a înscris povestea pe platforma Orașul Faptelor Bune. Iubirea de soră și iubirea noastră pentru oamenii care au nevoie de noi ne va ajuta să-i redăm Alexandrei zâmbetul pe care-l merită.

În cancer totul e contratimp. Fiecare secundă contează. Așa că hai să ne unim acum, să donăm și viața să i-o salvăm Alexandrei! 
 
Îți punem la dispoziție conturile Fundației Mereu Aproape. Aici poți face DONAȚIA pentru Alexandra. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi ”PENTRU ALEXANDRA”.

RON: RO85BRDE450SV07558544500
EURO: RO31BRDE450SV23761534500
SWIFT: BRDEROBU


De asemenea, pentru cine poate să ajute, să facă parte din lanțul sufletelor cusute pentru Alexandra, am deschis urna de fapte bune în fața Casei Radio ZU (Târgul de Crăciun, Piața Unirii, Oradea).

Pentru firmele care pot dona până la 20% din impozitul pe profit, le putem face legătura cu Fundația Mereu Aproape, care le va furniza un contract de sponsorizare. Scrie-ne în privat și te ajutăm cu toate informațiile.

„Donăm, donăm! Și viața i-o salvăm” se aude în piață, pentru a-i da Alexandrei speranță!



Continuăm lanțul de fapte bune pentru Alexandra!



Până acum, s-au strâns în conturile fundației 40.000 de euro. Mulțumim pentru că ești cu noi în Orașul Faptelor Bune și că dăruiești speranță celor care au nevoie de noi!

Pentru Alexandra a donat și mama lui Cristi, băiatul pe care l-am cunoscut anul trecut la Orașul Faptelor Bune și care s-a luptat cu leucemia până în ultima clipă. Cristi își dorea să ajute cât mai multă lume, a fost un luptător și ne-a motivat să nu ne oprim niciodată din ceea ce facem. Lacrimi. Donații. Emoții.  

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate