Live

ZU IS YOU

#OFB2022: Casa Rodicăi s-a mistuit în foc, iar oamenii faptelor bune îi aduc speranța unui nou loc

#OFB2022: Casa Rodicăi s-a mistuit în foc, iar oamenii faptelor bune îi aduc speranța unui nou loc
Prima poveste din a doua zi de fapte bune e cea a Rodicăi. Am aflat povestea ei pe platforma Orașul Faptelor Bune, unde poți înscrie și tu o moftă sau îndeplini o poftă.

Rodica Andreea Grigore e profesoară de limba română și limba engleză la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg. E un om blând și un profesor care se gândește la nevoile elevilor, dincolo de manualele prescrise. Acum, e timpul să ne gândim noi la Rodica.

Chiar înainte de ziua ei de naștere, casa i-a fost mistuită de flăcări și nu a putut salva nimic.

Profesoara pe care și-ar dori-o orice elev locuia cu mama ei, iar acum amândouă sunt nevoite să o ia de la zero. Focul s-a stins, dar a lăsat în urmă un decembrie negru pentru Rodica și ruine ale unui loc pe care-l numea acasă. Toate diplomele, toate materialele la care a muncit, cum ar fi lucrarea de licență, toate amintirile pe care le păstra pe foi, în poze și-n cărți, au ars.

Chiar dacă lucruri materiale s-au pierdut în foc, noi îi putem oferi Rodicăi speranța unui nou loc. Îi poți schimba viața profesoarei care schimbă generații, cu o donație aici: 

IBAN: RO83 RZBR 0000 0600 2086 3793
Banca: RAIFFEISEN BANK S.A
BIC: RZBRROBU
Beneficiar: RODICA ANDREEA GRIGORE

Hai să construim împreună o casă, pentru profesoara care construiește zilnic viitorul elevilor ei!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate